Quantic Dream Detroit ile geliyor!

Merhaba arkadaşlar. Bazılarımız bu oyunu 2012 yılında PS3 için yayımlanan KARA adında bir teknoloji demosundan hatırlayacak. Konu insani duyguları keşfeden ve onları hisseden bir KARA adlı bir robot hakkında. Bir çok kişi sadece yaşamak isteyen bu karakter ile empati kurarak derinden etkilendi. Fakat herkesin aklında aynı soru işareti vardı: eğer kara fabrika’dan ayrılırsa(robot) ne olacaktı?
Oyun gelecek yıllarda mümkün olabilecek robot kuşağının içinde geçiyor. Amerika Detroit te. Daha önce Fahrenheit ,Heavy rain ve Beyond:two souls gibi gayet başarılı projelere imza atan Quantic Dreams bu oyunda da bizleri hikayenin içerisine çekecek gibi görünüyor. Oyunun en erken önümüzdeki yıl eylül ayı veya 2017 de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Beyond Two Souls fanatiği biri olarak heyecanla bekliyorum.

Alıntı:Heyecan verici teknolojik bir gelişim olan androidlerle yenilenmiş, yakın gelecekteki Detroit metropolüne yolculuk yapın. Sosyal açıdan karışıklıkların olduğu bir ortamda kendi yerini bulmaya çalışan kadın android Kara’nın rolünü üstlenirken kaos yaşamaya başlayan yeni bir dünyada cesaretinizi gösterin.Sürükleyici ve hırslı bir öyküye şekil verin, sadece kendi kaderinizi değil tüm şehrin kaderini de belirleyecek seçimler yapın. Yabancı birinin bakış açısından insan olmanın ne demek olduğunu keşfedin – bir makinenin gözlerinden insanların dünyasını görün.

İşte size bir trailer: