Bilgisayarım kaldırır mı?

Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda gta 5 kaldırır mı counter kaldırır mı şunu oynatırmı bunu kasar mı gibi soruların cevabını nasıl öğreneceğinizi anlatmaya çalışacağım.

Öncelikle canyourunit.com web sitesine giriş yapıyorsunuz. o sizi https://www.systemrequirementslab.com/cyri adresine yönlendiriyor.

Girdikten sonra arama çubuğuna oyun adını yazıyoruz. siz arama kısmına oyunun ilk üç harfini yazdıktan sonra en yakın tercihlerin oluştuğu liste açılıyor.

Oyunu listeden seçtikten sonra açılan can you run it? butonuna basıyoruz.

daha sonra bizi ilgili oyunun gereksinim sayfasına yönlendiriyor. buradan sisteminizi karşılaştırabilirsiniz veya sistem özelliklerinizi bilmiyorsanız, tekrar canyourun it butonuna basarak bilgisayar özelliklerinizle oyunun gereksinimlerini kıyaslayacak detection.exe adlı bir dosya indiriyor. Çalıştırıyorsunuz ve Oyun gereksinimlerinize sistem gereksinimleriniz kıyaslandıktan sonra aynı sayfadan  size sonuçları gösteriyor.

Not: Interneti büyük titizlikle kullanan arkadaşlara tavsiyem : korkmanıza gerek yok siteyi yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Siteden kaynaklı hiçbir virüsle karşılaşmadım. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yine de endişelenenler için bir kullanım videosunu Youtube Sayfam‘a yükleyeceğim.

hepinize iyi oyunlar 🙂