Epic Games Çıldırdı! Ücretsiz oyunlara devam!

Ücretsiz olarak dağıttığı haftalık ücretsiz oyunlarla oyuncuların kalbinde sıcak bir yer edinmeyi başaran epic games, yeni 2 oyunu daha tamamen ücretsiz veriyor.

12- 19 aralık tarihleri arasında Epic Games store’da The Wolf Among Us ve The Escapist oyunları tamamen ücretsiz oldu.

The Escapist: K Kendini tekrar hapiste buldun ve tek şansın, her ne yolla olursa olsun bir kaçış planlamak. Nasıl yapacağın sana kalmış! Neden bir hapishane isyanı çıkarmıyorsun? Ya da doğrudan hapishane duvarlarının altına bir tünel kazmıyorsun? Ya da bir gardiyan üniforması çalarak seni tutsak edenlerin arasına karışmıyorsun?

The Escapists, cesur özgürlük arayışınızda bir araya getirilecek çok sayıda eşyanın olduğu, eşsiz bir hapishane korumalı alan deneyimidir. Hapishanedeki yaşam, çiğnemek zorunda kalacağınız katı kurallarla sizi tüm dikkatinizi vermeye zorlayacak. Gardiyanlar kaçış girişimlerini durdurmak için oradalar; bu nedenle, yoklamalara katılarak, bir hapishane işinde çalışarak ve çalıntı malzemelerinizi gizleyerek şüpheli davranışlardan kaçınmanız gerekiyor.

Kaçmak en iyi yaptığınız şeydir ve yeteneklerinizi dünyanın dört bir yanındaki zorlu hapishanelerde kanıtlamanız gerekir.

Kaynak: Epic Games)

The Wolf Among Us:

Beğenilen Telltale Games’ten, ödüllü Fables çizgi romanlarından (DC Comics/Vertigo) uyarlanmış cesur, şiddetli ve yetişkinlere yönelik bir gerilim oyunu geliyor.Büyük kötü kurt Bigby Wolf olarak acımasız, kanlı bir cinayetin, her kararınızın çok büyük sonuçlar doğurabileceği bir oyun serisinde olacakların yalnızca habercisi olduğunu keşfedeceksiniz.Telltale’ın seçimlere ve sonuçlarına dayalı çığır açan oyun mekaniğinin evrimi, oyuncunun Fabletown Şerifi Bigby Wolf olsanız bile büyük, kötü şehirde yaşamın kanlı, korkunç ve tehlikeli olduğunu öğrenmesini sağlayacak.
Kaynak: Epic Games