Fifa 18 En iyi 10 oyuncu

Aslında çok uzun zamandır piyasada olan fakat Pro Evolution Soccer’dan tahtını henüz bir kaç sene önce tekrar geri alan Fifa Serisinin yeni oyunu Fİfa 18’in çıkış tarihi yaklaştı. Oyuncu Futbolseverlerin ise en merak ettiği nokta FUT yani Fifa Ultimate Team’de En iyi Futbolcunun Kim Olacağı Yönünde. İşte sizler için derlenmiş olan Fifa FUT 17 Serisinin En iyi ilk 10 oyuncusu!

10- GONZALO HIGUAIN -JUVENTUS

Higuaín geleneksel tarafında ileriye doğru ilerledikçe, iki ayaklı ve başlı her şeyi neredeyse bitirebilir. 87 atışı son derece etkileyici ve 83 top sürüsü kendisine ve takım arkadaşlarına yer açma imkânı tanıyor.

fifa 18

9- TONI KROOS -REAL MADRID

Hem Real Madrid hem de Alman milli takımının başarılı makinelerinde önemli bir rol oynamış olan Kroos, modern oyundaki en iyi geçicidir (88 Passing). 81 Topu ve 81 Atışının her ikisi de çok önemli olsa da, topu gerçek anlamda neredeyse bir dünya yıldızı yapan şey istediği yere pas atabilme yeteneğidir.

fifa 18

8 – EDEN HAZARD- CHELSEA

Tarihin belki de en ünlü Belçikalı futbolcusu olan Hazard, inanılmaz bir 90 Tempo ve 92 Top Sürücüşü yeteneklerine sahip. Kanatta olağanüstü ve teknik olan Hazard, bir takım arkadaşına pas vermek ya da orta açmak için çizgiye kadar iner.

fifa 18

7- SERGIO RAMOS – REAL MADRID

Dünyanın en iyi savunma oyuncusu olan Ramos 83 olan Fiziksel yeteneği sayesinde hem savunma hem ofansif anlamda oldukça güzel işler çıkartır. 88 olanSavunma yeteneği bir çok tehlikeyi savuşturmasına olanak sağlar. Oyunu iyi okur harika savunma yapar.

fifa 18

6- ROBERT LEWANDOWSKI – BAYERN MÜNCHEN

Kariyeri’nin başlarında fiziksel özelliklerinden ötürü Hedef Forvet olarak düşünülmese de zamanla en eksiksiz forvet haline geldi. 88 Şut ve 82 Fizik ile üst düzey Forvet özelliklerine sahip. 86 dripling ve 81 hızlanma yeteneği onu bu pozisyonlarda oynayan diğer oyunculardan farklı kılıyor.

fifa 18

5- MANUEL NEUER – BAYERN MÜNCHEN

Neuer, elleriyle olduğu gibi ayaklarıyla da ustalık sahibi olduğu için ünlüdür ve en iyi kaleci ünvanını birkaç yıldır sağlamlaştırmıştır. 91 Dalış ve 90 Elle Kontrol gibi geleneksel kaleci becerileri ile ilgili oyunun en üstünde, ancak 95’lik Kicking yeteneği onu gerçekten diğerlerinden ayırıyor. Neuer’in takım arkadaşlarının ayaklarına uzun pas yeteneği eşi benzeri görülmemiştir.

fifa 18

4- LUIS SUAREZ – FC BARCELONA

Tartışmalı olduğu kadar zekice olan Suárez, güçlü ve doğru 90 Çekimi sayesinde en iyileriyle bitiriyor. Ancak, gol öncesinde şaşırtıcı yeteneğinin ötesinde, Suárez’in 86 Dripling’i ve 81 Fizikselliği onu gerçekten diğerlerinden ayırıyor. Hem topsuz olsun hem de topsuz son derece sert oynuyor ve tahmin edilemez doğası, savunmacılar için gerçek anlamda Suarez için hazırlamış olduğu şeyleri yapmalarını imkansız hale getiriyor.

fifa 18

3-  NEYMAR DA SILVA SANTOS JR.

Dünya’nın en pahalı oyuncusu olan Neymar Kısa bir süre tüm dünyayı şok eden bir serbest kalma bedeli ile Paris’in yolunu tuttu. Messi ve Ronaldo’nun biraz altındayken Neymar, Brezilya futbolunun yetenek dolu geçmişi üst kademelerinde bulunuyor. Onun 92 temposu, onu en hızlı oyuncularından biri yapıyor ve 94 top sürümü zirvesinde Ronaldinho’yu anımsatıyor.

fifa 18

2- LIONEL MESSI – FC BARCELONA

Dünyada (ve tüm zamanların) en iyisi için sürekli bir savaşta, abartılı konuşmadan Messi hakkında hiçbir şey söylemek zordur. Onun top sürme yeteneği  95’tir ve çok az sayıda savunma oyuncusu elinden gelenin en iyisini yaparken onu durdurmaya yaklaşabilir. Bu yetenek 89 Hızlanma ve 90 isabet oranıyla birleşince, Messi kanatta da oynasa golü atacak bir yolu mutlaka buluyor!

fifa 18

1- CRISTIANO RONALDO – REAL MADRID

Ronaldo’nun sahada yapamayacakları ve ofansif alanda mükemmel olmadığı alan çok azdır. 93 olan şut yeteneği son birkaç sezonda inanılması zor gol sayılarını beraberinde getiriyor. 90 hızlanma ve dripling özellikleri onu üst formdayken dokunulmaz hale getiriyor! Forvete yerleştirildiğinde cezasahasında dans edebilir, ve durduğu yerde adım atmadan topu kaleye gönderebilir!

fifa 18

 

Açıkçası rakamlara bakınca yine él classico heyecanının tüm Fifa severlerde yaşanacağını düşünmek pek de zor değil gibi geliyor 🙂