Peki neler oldu?

Buraya yazı yazmıyorken hayatımda bazı büyük değişiklikler oldu. iyi bir takipçi sayısına ulaştığım Youtube kanalımı neden durdurdum? Şu an neler yapıyorum gibi soruların cevaplarını bu yazımda paylaşacağım.

Öncelikle Youtube’tan başlayalım. Kronolojik sırada değişim oradan başladı. Hedeflediğim bir sayı vardı aklımda daha doğrusu süre / sayı hedefi. Belirlediğim sürede hedeflediğim miktar abone’ye ulaşamadım. 100 ü aşkın videoma rağmen. ve her gün video yetiştirmeye çalışmak beni yoruyordu. Ayrıca çalıştığım tam zamanlı işten kalan vaktim bunu yürütmeme yeterli olmuyordu. Bu sebeple youtube çalışmalarım önce yavaşladı sonra durdu. yaklaşık sanırım 1 senedir youtube kanalım GameCasTR tv artık faal değil.

İkinci ve en büyük değişim ise: Evlendim 🙂
pardon ya… bunu şöyle nitelendirmeliydim: Hayatımda yaptığım en büyük değişiklik! Hiç aklımda yoktu aslında. Aklıma girmesinin sebebi ise evliliğin sadece onunla evlenirsem mümkün olacağını düşündüğüm bir insanla bir araya gelmem oldu. Söz Nişan Safhası ne uzun sürdü ne de kısa. 17 ağustosta sözlendim, 6 ekimde(2018) de nişanlandım. Bu da yetmezmiş gibi bir de 29 haziranda (2019) dünya evine girdim 🙂 şu anda 12 gün sonra 6. ayımızı dolduruyoruz eşimle ve durumlar gayet iyi ve her şey yolunda :))

Peki şimdi mi??. bu aralar mesleğime yoğunlaştım oldukça. Blogumu takip edenler bilir: web tasarım benim mesleğim. Yakın zamanlarda e-ticaret üzerinde çalıştım ve başarıya ulaşan bir kaç proje bile yaptım. Bunun dışında yeni bir programlama dili daha öğrenmeye çalışıyorum. Portfolyo’mu buradan görebilirsiniz.

Aslına bakarsanız tekrar bloglamaya başlamamın sarkastik tarafı: onca boşluğum varken yazmayıp işlerin yoğun sürdüğünü dönemde başlamam 🙂 Bunun ise tek sebebi: kafa dağıtıyor olmam 🙂

Sağlıcakla kalın 🙂