Yeni Başlayanlar İçin Başlangıç Rehberi

Pokemon GO’ya merak salıp başladınız ama sağdan soldan duyduklarınız sizi bir o yana bir bu yana çekiyor değil mi?
İşte size yüksek doğrulukta Pokemon Go tavsiyeleri:
Pikachu ile Başlayabilirsiniz:
Oyunun başında gelen paskalya yumurtası kırıldığında içinden Pikachu cıkıyor. Fakat Balbasaur, Squirtle ve Charmander’a nazaran Pikachu ile başlamanın bir dez-avantajı var:
Pikachu nadir bulunan bir pokemon ve Raichu’ya evrimleşmesi için 50 Pikachu şekeri istiyor. Yani yakalamanız gereken Pikachu sayısı:13.
Güçlendirme Yapmayın:
Güçlendirme: saldırı gücünüzü arttırır fakat doğadan yakaladığınız bir pokemonun saldırı gücü güçlendirme yaptığınız bir pokemondan üstün olma ihtimali daha fazla. Ayrıca şekerler oldukça değerli çünkü evrim geçirttiğinizde bu size en az 500 XP olarak yansıyor. Daha yüksek seviyelere ulaşmak için güçlendirme yapmayın.

Check out the guide on power leveling for more details on candies and evolution strategies.

Pokemon Avı:

Pokemonlar her yerde eşit olarak ortaya çıkmaz. Nüfusu ve insan trafiğinin yoğun olduğu yerlerde meselea: Turistik yerler, Alışveriş merkezleri gibi yerler, sapha yerlere göre çok daha fazla Pokemon bulmanıza imkan sunar. Ayrıca bir pokemonla karşılaştığınızda onu önceden razz berry ile besleyin. Bu onu daha kolay yakalamanıza neden olacaktır. Ve topu kendi etrafında döndürüp başarılı bir şekilde fırlattıktan sonra, eğer mükemmel derecede fırlatırsanız +100 XP kazanabiliyorsunuz. Kavisli atışa artı olarak verilen XP : 10.

XP katlama önerisi:

Her Pokemonunuzu hemen evrimleştirmeyin. Biriktirip toplu olarak (ör:aynı anda 20-25 tane veya fazlası) Lucky Egg kullanarak evrimleştirin ki 2 kat daha fazla XP kazanın.

Gidin ve Pokemonunuzu yakalayın! Herkese iyi şanslar 🙂